Wat meer over Ineke

 

Jarenlang heb ik het gevoel gehad dat ik weinig toevoegde. Was ik ervan overtuigd dat men er binnenkort achter zou komen dat ik eigenlijks niks kon. Heb ik nooit kunnen zien wat ik voor anderen betekende. Kon ik met geen mogelijkheid iets bedenken over mezelf waar ik trots op was.
Ik had werk dat al mijn energie opslurpte. Ondanks dat er zoveel mooie kanten aan dat werk zaten, trok het me leeg. 25 jaar lesgeven op een middelbare school was, voor mij in ieder geval, hooggevoelig zijnde, 25 jaar lang over mijn grenzen gaan.

Na een aantal diepe dalen ziet het leven er alweer een tijd heel anders uit: Het mooie van dat werk, nl het iets kunnen betekenen voor pubers en ook hun ouders, heb ik opgepakt, eruit gelicht, ontwikkeld, uitgebreid en er mijn bedrijf van gemaakt.
Opleidingen volgen met alle ervaring die ik al heb, bijleren op het gebied waar mijn liefde ligt (mensen helpen om hun kwaliteiten meer te zien en te gaan gebruiken, zodat ze makkelijker en blijer door het leven gaan), dat is zo mooi om te doen. En wat groei je daar zelf toch van!

Door dat proces kan ik nu mijn kwaliteiten zien, trots zijn, balans voelen, blijer zijn en weet ik wat ik te geven heb.

Nu ik alweer meerdere jaren fulltime coach ben, kan ik wel zeggen dat ik mijn plek gevonden heb. 

Dat ik als coach een rol mag spelen in jouw proces naar een evenwichtiger, zelfbewuster, blijer persoon, maakt dat ik nu werkelijk elke dag met plezier aan het werk ga!

Nog iets meer over mij

Mijn persoonlijkheid neem ik mee in mijn werk als coach: lief, humorvol en direct.
Daarnaast voor mij belangrijk: Ik woon met Ernst, Frits en Teun. De eerste is mijn man, de andere twee zijn onze katten.
Verder is voor mij geen vakantie compleet zonder wandelschoenen, jurkje en kurkentrekker in de koffer.

Waarom de naam ‘De Papaver’ als naam?

Een papaver is mijn favoriete bloem. Het is een bloem, die overal kan groeien; je ziet hem bijvoorbeeld ook in een stenige grond rond de spoorlijnen. Hij komt prachtig voorzichtig uit zijn knop en bloeit daarna uitbundig, vaak in felle kleuren. De korte tijd die hij leeft, benut hij volledig.

Ik gun het alle jongeren om zich ook zo te ontwikkelen en op te bloeien. Met De Papaver Coaching help ik je hier graag een eindje mee op weg!

De Papaver Coaching
Kerkelaan 15
1851 HC Heiloo
Tel. 06 17984475
e-mail: ihogenkamp@depapaver.eu

Rek. nr: NL10 KNAB 0256 9004 42
t.n.v. De Papaver Coaching
BTW: 137603678B02
KvK: 54517206