Een vol hoofd?
Opruimen dan maar!

Mijn hoofd zit zo vol….

Een verzuchting die heel veel mensen tegenwoordig bekend zal voorkomen: Mijn hoofd zit zo vol…
Herken jij dat ook? Dat gevoel dat er niets meer bij kan? Dat je de boel niet meer op een rijtje krijgt? Dat het allemaal een beetje door elkaar gaat lopen? Dat je het liefst met je hoofd tegen een muur aan bonkt, of dat je het liefst stiekem je haren uit je hoofd trekt en gillend rondloopt?

Zo rustgevend als het kan werken als je thuis je bureau eens goed opruimt, of als je je kast logisch indeelt, zo rustgevend werkt het ook als je je hoofd gaat opruimen.
Als je zou weten hoe je dat kunt doen, had je dat waarschijnlijk al lang gedaan!

Ik kan je hierbij helpen. Tijdens een sessie “hoofd opruimen” begeleid ik jou bij het opruimen van je hoofd. Alle informatie wordt verzameld op thema, op onderwerp en overzichtelijk ingedeeld. En dat allemaal op de plek die jij wilt, en met een indeling die jijzelf kiest.

 

 

Ik begeleid je er alleen bij, door vragen te stellen. Jij doet de rest. Na één sessie kun je het zelf bijhouden.

Je hoofd wordt weer rustig en helder. Je bent niet meer met alles tegelijk bezig, maar kunt laten rusten wat er op dat moment niet toe doet. Je hebt overzicht in je eigen hoofd.

Een sessie hoofd opruimen voor een volwassene duurt ongeveer een uur. De kosten hiervan zijn € 80,00.

Voor een scholier kost het vaak meer tijd dan een uur. Vooral omdat hier de verschillende schoolvakken meestal ook een plekje moeten krijgen. Reken dan op twee sessies. Samen kosten deze sessies dan € 150,00. Mocht het toch in één sessie lukken, dan is de prijs uiteraard ook € 80,00.

Mail of bel me voor een afspraak. Jij wilt toch ook een helder, rustig, opgeruimd hoofd?